menu
Steylaerts Logo
Blog Steylaerts steunt bewoners ingestort huis

Steylaerts steunt bewoners ingestort huis

Veel gestelde vragen
Steylaerts springt in de bres voor een jong Berlaars gezin. In april stortte een groot deel van hun huis in de Pastoor Haemelsstraat in en bleven ze met lege handen achter. Om het koppel en hun twee kinderen een duwtje in de rug te geven bij de heropbouw van hun huis schenkt Steylaerts hen met veel plezier een cheque van 2.500 euro.

19 april 2018 is een dag die Dimitri Goris en Ann Van Rompay niet snel zullen vergeten. Bij graafwerken bij hun buren stortte het huis, waar ze vijf jaar lang aan gewerkt hadden, voor hun ogen in.
Een ramp voor de jonge familie die plots dakloos werd. Ondertussen behelpen ze zich zo goed en zo kwaad mogelijk in het niet ingestorte deel van hun woning. Zo werd bijvoorbeeld de garage een voorlopige living.

De onderhandelingen met de verzekering verlopen moeizaam maar Dimitri en Ann bereiden de heropbouw van hun huis al volop voor. Onlangs werd een benefiet georganiseerd waar honderden buren, familieleden en vrienden op af kwamen. En ook Steylaerts draagt hier graag letterlijk en figuurlijk een steentje aan bij!

We wensen de getroffen familie heel veel moed en energie bij de wederopbouw van hun gezinswoning.

Steylaerts-steunt-bewoners-ingestort-huis.jpg

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.5

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00

Enkel zondag gesloten. 

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten