menu
Steylaerts Logo
Blog Binnenkijker: Pacific Moon - badkamerdesign als een oase van rust en elegantie

Binnenkijker: Pacific Moon - badkamerdesign als een oase van rust en elegantie

Inspiratie

Vandaag neemt Sara ons mee naar een badkamer die voelt als een reis naar een andere wereld. Haar passie voor design en oog voor detail komen meteen naar voren wanneer ze ons dit bijzondere project toont. Het Pacific Moon badkamerdesign ademt rust en elegantie, met een subtiele knipoog naar de natuur en een vleugje luxe.

st-az-c13-pacific-moon-lang-5.png

“Dit ontwerp draait volledig om sereniteit en de rust van een natuursteenlook,” begint Sara. “De tegels in deze badkamer geven u het gevoel ver verwijderd te zijn van de alledaagse drukte.”

De magie van vlakke en ribbeltegels

Een van de meest opvallende elementen in deze badkamer is de combinatie van vlakke en ribbeltegels, wat de ruimte een unieke uitstraling geeft. Sara wijst op de tegels die in een strak verband zijn gelegd, waarbij de decortegel verticaal loopt om een speels en levendig effect te creëren. “De vlakke tegels doen denken aan een glad wateroppervlak, terwijl de ribbeltegels subtiel de beweging van golven nabootsen. Dit zorgt voor een dynamisch, maar toch rustgevend geheel,” legt ze uit.

Het is precies die balans tussen de twee soorten tegels die de badkamer een ingetogen, natuurlijke schoonheid geeft. “Het mooie is dat deze tegels de ruimte tot leven brengen zonder overweldigend te zijn. Ze passen perfect in een modern interieur met een natuurlijke twist.”

Tijdens een ontspannen badritueel kunt u helemaal wegdromen. Het lijken net sterren uit een ander zonnestelsel. Goed voor een bijna hemelse sfeer.

sarapng-1000-vierkant.jpg

Sara Somers

Showroomdesigner Steylaerts

Sterren in een ander zonnestelsel

Wat deze badkamer echt bijzonder maakt, is de designverlichting die boven het bad hangt. Sara kan haar glimlach niet verbergen als ze hierover vertelt: “Tijdens een ontspannen badritueel kunt u helemaal wegdromen. Het lijken net sterren uit een ander zonnestelsel. Goed voor een bijna hemelse sfeer.”

Om die dromerige sfeer nog te versterken, kozen we specifiek voor een lichte tint in de tegels. Het geheel straalt rust uit en nodigt uit om volledig tot rust te komen.

De ruimte visueel vergroten

Een bijzonder detail in deze badkamer is hoe de voegen van de vloer- en wandtegels niet doorlopen op de muren. “Op deze manier krijgt de badkamer een strakke, minimalistische uitstraling en lijkt de ruimte visueel groter,” vertelt Sara. “We hebben elke tegel zorgvuldig gekozen om bij te dragen aan dat gevoel van harmonie en rust.”

De combinatie van de zachte natuursteenlooks, de subtiele ribbelstructuren, en de strakke lijnen van het tegelwerk zorgt ervoor dat deze badkamer aanvoelt als een plek waar de tijd even stil blijft staan.

st-az-c13-pacific-moon-lang-4.png
st-az-c13-pacific-moon-breed.png

Een oase van rust

Na ons gesprek met Sara is het duidelijk: deze badkamer is niet zomaar een functionele ruimte. Het is een toevluchtsoord, een plek waar u het drukke leven even achter zich kunt laten en volledig kunt ontspannen. De serene uitstraling van de Pacific Moon-tegels, in combinatie met de dromerige verlichting, maakt deze badkamer tot een universum op zich. Een plek waar u rust en kalmte vindt, dag in, dag uit.

st-az-c13-pacific-moon-lang-6.png
st-az-c13-pacific-moon-lang-3.png
st-az-c13-pacific-moon-lang-5.png

Bent u benieuwd hoe deze serene stijl bij u thuis zou passen? Maak een afspraak in onze showroom en ontdek hoe we uw badkamer kunnen transformeren in een oase van rust. 

Meer binnenkijkers

Op zoek naar meer inspiratie voor uw nieuwe badkamer? Kijk binnen in enkele andere mooie projecten die we mochten realiseren. 

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze badkamerexperts en kom langs. 

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.5

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten
Magazijn maandag - vrijdag: 9u00 - 18u00

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten
Magazijn maandag - vrijdag: 9u00 - 18u00