menu
Steylaerts Logo
Blog Binnenkijker: Montblanc - een badkamer om helemaal zen van te worden

Binnenkijker: Montblanc - een badkamer om helemaal zen van te worden

Inspiratie

"Welkom in onze Montblanc badkamer!" zegt Dorien, Steylaerts toonzaalverkoper, met een glimlach. "Dit is dé plek om volledig tot rust te komen. Kijk gerust even rond en laat de sfeer op u inwerken."

In het oog springt meteen het vrijstaande bad van Villeroy & Boch. "Dit bad uit de Loop & Friends collectie is het absolute pronkstuk van de badkamer," bevestigt Dorien. "Het straalt luxe en comfort uit, zonder dat het te veel wordt. Stel u maar al eens voor dat u hier ligt, het warme water om u heen, terwijl u ontspant en wegdroomt bij het uitzicht op die zachte Montblanc decortegel."

De zachte golven van de Montblanc decortegel

"Voelt u die zachte golfjes? Ze doen denken aan een rustige zee. Het design brengt meteen een gevoel van kalmte en sereniteit. Wat deze ruimte zo bijzonder maakt, is dat de golvende patronen naadloos overgaan in de zilveren vloertegels. Dat zorgt voor een harmonieuze look, zonder dat de voegen van vloer en wandtegels hoeven door te lopen – vanwege het verschil in formaat."

st-b101-montblanc-lang-3.png
st-b101-montblanc-lang-4.png

Perfect passend kraanwerk

"Dit kraanwerk in brushed black chrome maakt de badkamer helemaal af," legt ze uit. "Het heeft een moderne, luxe uitstraling en vormt een prachtig contrast met de zachte, zilveren tinten van de tegels. Het oogt niet alleen mooi, maar voelt ook solide en kwalitatief aan."

Een badkamer om van te genieten

Terwijl Dorien door de ruimte loopt, wijst ze terloops ook nog op de grijze Montblanc vloertegel. "Deze tegel is in tegenstelling tot zijn soortgenoten op de muur neutraler en zorgt voor een rustige basis, zodat de aandacht volledig naar het bad en de decortegel gaat. Alles in deze badkamer werkt perfect samen om een gevoel van ontspanning te creëren."

Met een glimlach sluit ze af: "Hier kunt u de stress van de dag achter u laten en genieten van pure rust. Dat is wat deze ruimte zo bijzonder maakt."

Hier kunt u de stress van de dag achter u laten en genieten van pure rust.

dorien-hendrickx-medium-vierkant.png

Dorien Hendrickx

Toonzaalverkoper Steylaerts

st-b101-montblanc-lang-5.png
st-b101-montblanc-lang-2.png
st-b101-montblanc-lang-6.png

Ook op zoek naar een badkamer om helemaal zen van te worden? Maak een afspraak en onze badkamerexperts maken graag een ontwerp op maat helemaal volgens uw smaak en budget.

Meer binnenkijkers

Op zoek naar meer inspiratie voor uw nieuwe badkamer? Kijk binnen in enkele andere mooie projecten die we mochten realiseren. 

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze badkamerexperts en kom langs. 

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.5

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten
Magazijn maandag - vrijdag: 9u00 - 18u00

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten
Magazijn maandag - vrijdag: 9u00 - 18u00