menu
Steylaerts Logo
Blog Binnenkijker: Grinta badkamerdesign met visgraatmotief en houtaccenten

Binnenkijker: Grinta badkamerdesign met visgraatmotief en houtaccenten

Inspiratie

Vandaag neemt Sara ons mee naar een badkamer die voelt als een reis naar een andere wereld. Haar passie voor design en oog voor detail komen meteen naar voren wanneer ze ons dit bijzondere project toont. Het Pacific Moon badkamerdesign ademt rust en elegantie, met een subtiele knipoog naar de natuur en een vleugje luxe.


st-c201.PNG

“In deze badkamer draait het helemaal om het creëren van een gezellig, maar strak geheel,” legt Sara uit. “We hebben gekozen voor groene accenten en warme houttinten om een moderne, uitnodigende ruimte te maken.”

Een speelse nis met karakter

De blikvanger van deze badkamer is zonder twijfel de nis met Poppy Sage tegeltjes in visgraatmotief. “De groene tinten in combinatie met het speelse patroon trekken meteen de aandacht,” vertelt Sara. “Bovendien zorgt de houten plank in de nis ervoor dat de ruimte niet te eentonig wordt. Deze plank is niet alleen praktisch voor het opbergen van badkameraccessoires, maar ook voorzien van ledverlichting, wat een extra warme sfeer creëert.”

Het gebruik van indirecte verlichting geeft de nis een zachte gloed en maakt de ruimte optisch groter. “Het licht benadrukt de groene accenten nog meer, wat de badkamer een frisse, levendige uitstraling geeft,” zegt Sara met een glimlach.

Het licht benadrukt de groene accenten nog meer, wat de badkamer een frisse, levendige uitstraling geeft.

sarapng-1000-vierkant.jpg

Sara Somers

Showroomdesigner Steylaerts

Een strak afgewerkt inbouwbad

Naast de nis speelt ook het wit ingebouwde bad een centrale rol in dit design. “Het bad wordt omringd door een subtiel betegelde badrand, maar het is de grote decortegel rondom die het geheel echt afmaakt,” legt Sara uit. Deze tegel zorgt voor een extra accent, zonder dat het geheel te druk wordt.

De gladde afwerking van het bad en de tegels zorgt voor een rustig en strak geheel, maar met genoeg karakter om de aandacht vast te houden. “Hier kunt u heerlijk ontspannen en even helemaal verdwijnen in uw eigen oase van rust.”

Natuurlijke warmte dankzij hout en brushed brass

Het houten accent loopt door in het massief houten meubel, wat een gevoel van continuïteit en rust creëert. Het hout is niet alleen stijlvol, maar brengt ook een warme, natuurlijke sfeer in de badkamer.

“En het kraanwerk in brushed brass maakt het helemaal af. De warme goudtint geeft net dat beetje extra luxe, zonder te overdrijven,” zegt Sara enthousiast. Dit kraanwerk sluit perfect aan bij het hout, wat samen zorgt voor een badkamer die warmte en gezelligheid uitstraalt.

st-c205-grinta-temse-lang-5.png

Uw eigen badkamer als rustpunt

Kortom, de Grinta badkamer is veel meer dan alleen een functionele ruimte. Het is een plek om tot rust te komen en te genieten van de warmte en sfeer die de combinatie van natuurlijke materialen, groene accenten en sfeerverlichting met zich meebrengt.

st-c205-grinta-temse-lang-6.png
st-c205-grinta-temse-lang-2.png
st-c205-grinta-temse-lang-3.png

Bent u benieuwd hoe deze serene stijl bij u thuis zou passen? Maak een afspraak in onze showroom en ontdek hoe we uw badkamer kunnen transformeren in een oase van rust. 

Meer binnenkijkers

Op zoek naar meer inspiratie voor uw nieuwe badkamer? Kijk binnen in enkele andere mooie projecten die we mochten realiseren. 

Uw badkamerrenovatie begint in onze showroom

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze badkamerexperts en kom langs. 

showroom-steylaerts-lier.jpg

Showroom Lier

4.5

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten
Magazijn maandag - vrijdag: 9u00 - 18u00

showroom-steylaerts-temse.jpg

Showroom Temse

4.6

Maandag - zaterdag: 9u00 - 18u00
Enkel zondag gesloten
Magazijn maandag - vrijdag: 9u00 - 18u00